20. juni Hornum/Aars – Hobro1: 3-4

Dejlig 4-3 sejr over Aars på Aars stadion!

Målscorere:

  • 1 mål af aspirant Mikkel .
  • Aspirant Simon Frank en kasse
  • Og helt ny Adrian Bramsen 2 kasser.

Vi spillede en god stabil 1. halvleg, som Manager overværede på sidelinjen sammen med Adrian . Midt i 1. halvleg måtte Adrian dog på banen, efter at vores angriber Kenneth Johnsen næsten måtte knibe en tåre og bæres ud. Han blev kørt på sygehuset, muligvis med en alvorlig korsbånd/ledbåndsskade?
Alle tanker går til Kenneth og familien.

Tilbage til kampen. Ved pausen var vi foran i 2-1 . Herefter måtte Manager ind. Selvom ryggen var MEGET skadet, tænkte han; ‘det skal nok løbes væk .!’ Han var meget offensiv som altid , så ja…det kostede en kasse . Men hva’ pokker, vi vandt..
I de sidste minutter kom Aars stormende og afleverede en lang bold mod vores felt. Her skete det umulige… Bolden hoppede OVER vores keeper, der ellers hoppede det bedste, han havde lært.. Niels Knudsen ofrede sig og reddede bolden på stregen. Og Præsident Keepersen, der ellers stod en fejlfri kamp, skylder MÅSKE Niels en tak. 😀 På den anden side er der sandsynligvis ingen af os “p..hoveder, der skylder Hr. Præsident nogetsomhelst…
Tak for kampgejsten drenge! Og FEDT at se, hvordan Miller og Morten styrer midtbanen og formår at binde det hele sammen.

/Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *